Make your own free website on Tripod.com
upper.jpg (13609 bytes)

 

 

                          



Date

   17 & 18 Jun 2000

Venue
   Alang Sedayu Jungle Resort, Gombak

Photo
Thanks to Amal & Wan

<  VIEW >
semurni kasih setulus ikhlas

                          

 

WHAT THEY SAY

Lebih kurang 70 orang yang hadir... termasuk cikgu dan keluarga... kiteorangg.. ajk semua puas hati dengan majlis tu.. terima kasih pada yang hadir.. terima kasih kerana memeriahkan majlis tu..

Amal (21 Jun)
amal_fauwaz@hotmail.com

Bagi saya memang rasa seronok dapat berjumpa dengan rakan-rakan yang telah sekian lama berpisah, tambahan lagi ada diantara kita yang telah keluar dari Smapk sejak form 3/4 pun datang bersama.

Hashim (21 Jun)
hashim22@hotmail.com

Itulah dah lama sgt tak jungle trecking kita nih skali reunion sampai ke bukit mana-mana ntah kita pegi hehhehehe alih2 balik ikut tepi highway berderet2 mcm budak skolah haiiii merasalah jd cam budok skolah balik.

desert rose (22 Jun)
wan_arma@yahoo.com

Overall program cam tu memang best..sume best.. aktiviti okay..participation drpd member-member yang hadir pun okay..makan, okay... So, pada yang tak dapat hadir tu, memang rugi la....seronok giler hari tu...aku pun tak tahu camne put in words keseronokan hari tu...

Faizal Latip (22 Jun)
mfal7777@hotmail.com

Reunion mmg best!!! sesapa yg tak hadir kira rugi gilos.. makan best, aktiviti best...aku rasa sesume best.. aku tak sabar nak tunggu reunion yg seterusnya......

doRa DOrA (22 Jun)
izadomusta@hotmail.com

Aku tak serik gi reunion ni. Bagus...!

barua cincai (24 Jun)
azamazrai@hotmail.com

Aku nak mintak maaf bebanyak kpd korang suma sebab aku tak dapat menghadirkan diri aku nih ke reunion kita. aku rasa rugi sangat tak pergi.

G-JoE CuTe (25 Jun)
wgd1734@hotmail.com

 

Semurni Kasih, Setulus Ikhlas